Szalonunk neves külföldi divatházak márkaruháival várja vendégeit, közel 100 m2-en Tatabányán ingyenes parkolási lehetőséggel a Bajcsy- Zsilinszky utcában a főúton.

Kedves és szakszerű kiszolgálással, kellemes környezetben, minden évben megújuló árukészlettel várjuk a a hozzánk érkezőket.

A legismertebb esküvői ruhagyárak márkaképviseletét látjuk el a megyében. Kinálatunkban megtalálható a  spanyol: St Patrick White One kollekció, Rosa Clara Adriana Alier kollekciója, Madeline Gardner New York kollekció a tengeren túlról, illetve Európából az egyik legnevesebb divattervező Diane Legrand kollekciója. Ezen kívül , Demetrios, Cosmobella , Victoria Jane, Orea Sposa Monica Loretti , Lilly  kollekció darabjai is készletünket képezik. Minden évben készül a szalonban is számos saját tervezésű modell is.

Az aktuális kínálatot a Ruháink menüpont alatt találhatják. Néhány ruhánk nincs befotózva és nem szerepel a honlapon, ezért amennyiben felkeltettük érdeklődését a teljes készletet természetesen személyesen érdemes megtekinteni az üzletben.

Az esküvői ruhákon kívül menyecske-és koszorúslányruhák , valamint kiegészítők ( cipők, fátylak, ékszerek, bolerók , stólák ) széles választékából válogathatnak a hölgyek.

Szalagavatóra is nagyon sok ( közel 60 db) táncruhával várjuk a végzősöket. Szalagavatós ruháinkból néhányat a szalon ( Éva Esküvői Ruhaszalon Tatabánya) facebook oldalán "szalagavató" mappa menüpont alatt találhatják.

A szalonban és a honlapon található ruhák kölcsönözhetők, és vásárolhatók is. Új ruha rendelése esetén 16 hét szállítási idővel kell számolni. A kifutó mappában található ruháink azonnal elvihetőek, árfekvésük kedvező.

Kölcsönzési áraink a ruha, abroncs, alakítás díját tartalmazzák.  ( 79.000-250.000)  További kiegészítők ( stóla, boleró, fátyol) kölcsönzésére , vagy vásárlására is van lehetőség. A szalonban lévő ruháink mérete 34-46 között mozog. Ettől eltérő méretű ruhát is tudunk biztosítani , egyedi megrendelés alapján, melynek szállítási határideje min. 14 hét.  Ebben az esetben méretvétel után indul el a ruha gyártása.  

Ékszereink, cipőink kölcsönzése nem lehetséges, ezeket a különleges kiegészítőket minden kedves menyasszony saját részre megvásárolja.

Esküvői ruháink és kiegészítőink árfekvése kedvező, magas minőségi kritériumok mellett, ezért széles vásárlóközönség számára elérhető.

Ruhapróbára időpont egyeztetés alapján van lehetőség: telefonon, email-ben, közösségi médián keresztül.

Ruhapróba egyeztetés üzenetben

Szeretettel várunk mindenkit szalonunkban.
Évaesküvő